Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KÉRELEM

A BEFIZETETT, VAGY LEVONT ADÓ

1%-ÁNAK

ARANY LÓTUSZ ALAPÍTVÁNY SZÁMÁRA TÖRTÉNŐ

KÖZCÉLÚ FELAJÁNLÁSA CÉLJÁBÓL

A kedvezményezett adószáma: 

adószámunk: 1 8 6 7 2 2 6 0 - 1 - 1 3

1966916_303878013153217_2927369422549711335_n.jpg 

A kedvezményezett neve:

Arany Lótusz Pagoda Orientalisztikai- és Tradicionális Harcművészeti Alapítvány 

nonprofit.hu/  

Ön 2017-ben is rendelkezhet az összevont adóalapját terhelő, kedvezményekkel csökkentett és befizetett adója 2x1 %-áról. Az egyik 1%-ot a külön törvényben meghatározott civil szervezet javára juttathatja, így a Shirayan-Vajramutthí harcművészetet működtető Arany Lótusz Alapítványt is támogathatja.

Mindez azt jelenti, hogy az Ön által befizetett, vagy a munkáltató által már levont adó 1%-át alapítványunk javára juttathatja el rendelkező nyilatkozatával.

Lényeges tudni, hogy Önnek nem kell külön befizetést teljesítenie, hanem a már befizetett adójából kerül vissza az állami kasszából a megnevezett alapítvány javára az 1%-os támogatás.

Amennyiben nem rendelkezik adója 1%-áról, vagy rendelkező nyilatkozata hibás úgy ez az összeg az államkasszában marad, s így Ön nem dönthet annak további soráról, s azt olyan célra is adhatják, melyet Ön nem támogatna szívesen!

Önnek csupán az adóhivatal által mellékelt nyilatkozatot kell pontosan és olvashatóan kitöltenie, vagy az általunk küldött borítékot (és a benne lévő, már kitöltött nyilatkozatot) használnia.

A rendelkezésen szerepelnie kell alapítványunk pontos nevének és adószámának, amelyeket a lap alján letölthető nyilatkozaton mi felírtunk Ön helyett.

 

Azon túl a borítékon szerepelnie kell: — (Kérjük, ezt is pontosan töltse ki !)

1/ az Ön nevének,

2/ hivatalosan bejelentett, pontosan megadott lakcímének,

3/ adóazonosító számának

4/ a nyilatkozatot tartalmazó boríték leragasztott felületén átnyúlóan feltüntetett sajátkezű aláírásának is.

 

Az Ön számára az 1% nem tűnhet jelentős támogatásnak, de alapítványunk számára sok ilyen 1% komoly segítséget nyújthat tervezett céljaink megvalósításához, a gyakorlatozó központ és nyári tábor további fejlesztéséhez. Mivel alapítványunk tagsági- és tanfolyami díjakból biztosítja működését az 1%-os támogatásokra minden gyakorlatozónktól és szimpatizánsunktól számítunk.

Kérjük továbbá Önöket, hogy amennyiben lehetséges, családtagjaiknak, munkatársaiknak, ismerőseiknek és barátaiknak is adják át a támogatás lehetőségéről szóló nyomtatványunkat, s kérjék fel őket alapítványunk ilyenformán történő támogatására.

Az újabb aktuális rendelkezést egyéb adópapírjaival egyetemben 2015-ben, az adózási rend szerint előírt időszakban kell munkáltatójához eljuttatnia mielőbb. Mivel több helyen már az év legelején elvégzi a munkáltató az adózással kapcsolatos adminisztrációs feladatokat, arra kérjük Önöket, hogy ne várjanak a megadott határidőig, hanem a nyilatkozatot minél előbb juttassák el a munkáltató adózással foglalkozó irodájába, illetékeséhez.

Vállalkozók, önadózók esetében a nyilatkozatot az adóbevallással együtt, külön borítékbahelyezve kell eljuttatni az illetékes adóhivatalhoz, a borítékon feltüntetett saját névvel, lakcímmel, adószámmal és a boríték hátoldalán aláírással ellátva. A kisméretű borítékot feltétlenül le kell zárni és a hátoldalon keresztben aláírni!Amennyiben a rendelkező nyilatkozattal és a borítékkal kapcsolatosan nem a fentiek szerint járnak el, az adóhivatal a felajánlást figyelmen kívül hagyja!

kapcsolat: mail: vajramutthi@gmail.com * mobil: 0620/972-9805 

 

Köszönettel: Arany-Lótusz Alapítvány elnöksége 

10178033_398958966933130_5554371761333911640_n.jpg

 

A mappában található képek előnézete Kung-Fu Világbajnokság-Budapest/1999.-1