Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KÉRELEM

A BEFIZETETT, VAGY LEVONT ADÓ

1%-ÁNAK

ARANY LÓTUSZ ALAPÍTVÁNY SZÁMÁRA TÖRTÉNŐ

KÖZCÉLÚ FELAJÁNLÁSA CÉLJÁBÓL

A kedvezményezett adószáma: 

adószámunk: 1 8 6 7 2 2 6 0 - 1 - 1 3

1966916_303878013153217_2927369422549711335_n.jpg 

A kedvezményezett neve:

Arany Lótusz Pagoda Orientalisztikai- és Tradicionális Harcművészeti Alapítvány 

nonprofit.hu/  

Ön 2020-ban is rendelkezhet az összevont adóalapját terhelő, kedvezményekkel csökkentett és befizetett adója 2x1 %-áról. Az egyik 1%-ot a külön törvényben meghatározott civil szervezet javára juttathatja, így a Shirayan-Vajramutthí harcművészetet működtető Arany Lótusz Alapítványt is támogathatja.

Mindez azt jelenti, hogy az Ön által befizetett, vagy a munkáltató által már levont adó 1%-át alapítványunk javára juttathatja el rendelkező nyilatkozatával.

Lényeges tudni, hogy Önnek nem kell külön befizetést teljesítenie, hanem a már befizetett adójából kerül vissza az állami kasszából a megnevezett alapítvány javára az 1%-os támogatás.

Amennyiben nem rendelkezik adója 1%-áról, vagy rendelkező nyilatkozata hibás úgy ez az összeg az államkasszában marad, s így Ön nem dönthet annak további soráról, s azt olyan célra is adhatják, melyet Ön nem támogatna szívesen!

Önnek csupán az adóhivatal által mellékelt nyilatkozatot kell pontosan és olvashatóan kitöltenie, vagy az általunk küldött borítékot (és a benne lévő, már kitöltött nyilatkozatot) használnia.

A rendelkezésen szerepelnie kell alapítványunk pontos nevének és adószámának, amelyeket a lap alján letölthető nyilatkozaton mi felírtunk Ön helyett.

 

Azon túl a borítékon szerepelnie kell: — (Kérjük, ezt is pontosan töltse ki !)

1/ az Ön nevének,

2/ hivatalosan bejelentett, pontosan megadott lakcímének,

3/ adóazonosító számának

4/ a nyilatkozatot tartalmazó boríték leragasztott felületén átnyúlóan feltüntetett sajátkezű aláírásának is.

 

Az Ön számára az 1% nem tűnhet jelentős támogatásnak, de alapítványunk számára sok ilyen 1% komoly segítséget nyújthat tervezett céljaink megvalósításához, a gyakorlatozó központ és nyári tábor további fejlesztéséhez. Mivel alapítványunk tagsági- és tanfolyami díjakból biztosítja működését az 1%-os támogatásokra minden gyakorlatozónktól és szimpatizánsunktól számítunk.

Kérjük továbbá Önöket, hogy amennyiben lehetséges, családtagjaiknak, munkatársaiknak, ismerőseiknek és barátaiknak is adják át a támogatás lehetőségéről szóló nyomtatványunkat, s kérjék fel őket alapítványunk ilyenformán történő támogatására.

Az újabb aktuális rendelkezést egyéb adópapírjaival egyetemben az adózási rend szerint előírt időszakban kell munkáltatójához eljuttatnia mielőbb. Mivel több helyen már az év legelején elvégzi a munkáltató az adózással kapcsolatos adminisztrációs feladatokat, arra kérjük Önöket, hogy ne várjanak a megadott határidőig, hanem a nyilatkozatot minél előbb juttassák el a munkáltató adózással foglalkozó irodájába, illetékeséhez.

Vállalkozók, önadózók esetében a nyilatkozatot az adóbevallással együtt, külön borítékbahelyezve kell eljuttatni az illetékes adóhivatalhoz, a borítékon feltüntetett saját névvel, lakcímmel, adószámmal és a boríték hátoldalán aláírással ellátva. A kisméretű borítékot feltétlenül le kell zárni és a hátoldalon keresztben aláírni!Amennyiben a rendelkező nyilatkozattal és a borítékkal kapcsolatosan nem a fentiek szerint járnak el, az adóhivatal a felajánlást figyelmen kívül hagyja!

kapcsolat: mail: vajramutthi@gmail.com * mobil: 0620/972-9805 

 

Köszönettel: Arany-Lótusz Alapítvány elnöksége 

10178033_398958966933130_5554371761333911640_n.jpg

 

A mappában található képek előnézete Kung-Fu Világbajnokság-Budapest/1999.-1